Deel deze job >

Verpleegkundige SP-dienst

(On)bepaalde duur Bachelor/HBO5 Voltijds of deeltijds

Jouw uitdaging

De SP dienst voor locomotorische aandoeningen werd medio 2006 opgericht en telt 30 bedden. Patiënten die na een letsel of ingreep nood hebben aan extra locomotorische behandeling worden er opgevangen door een multidisciplinair team. Ze krijgen er een gespecialiseerde medische behandeling, verpleegkundige zorg, revalidatie en reactivering. Alle vormen van locomotorische revalidatie komen aan bod: herstel na prothesechirurgie aan rug, heup, knie of schouder, verminderde motoriek na een ongeval, trombose of hersenbloeding en degeneratieve neurologische aandoeningen zoals multiple sclerose en amyotrofe lateraalsclerose.

Als verpleegkundige op de SP- dienst sta je in voor het verstrekken van de dagelijkse verpleegkundige zorgen aan de revaliderende patiënt. Binnen een multidisciplinair team van verpleegkundigen, artsen en paramedici werk je aan een kwaliteitsvolle zorgverlening. Je wordt actief betrokken bij het revalidatieproces.

Jouw talent

  • Diploma HBO5 verpleegkunde of bachelor in de verpleegkunde
  • Ervaring is een pluspunt
  • Je hebt een bijzondere belangstelling voor deze doelgroep van patiënten
  • Je bent een team player en bereid om flexibel te werken

Onze pluspunten

Wij bieden je een gevarieerde en boeiende functie, een voltijdse of deeltijdse werktijdregeling en een contract van onbepaalde duur. Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning, aandacht voor vorming en opleiding, een aangename werkomgeving, een uitgebreide vakantieregeling en tal van extralegale voordelen en extraatjes.

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!