Deel deze job >

Vroedvrouw

Bepaalde duur Bachelor Voltijds of deeltijds

Jouw uitdaging

Als vroedvrouw verleen je integrale en kwalitatieve zorg aan de moeder en de pasgeborene vóór, tijdens en na de bevalling: je volgt zwangerschappen op, voert bevallingen uit, informeert patiënten over zwangerschap, bevalling, postpartum, begeleidt bij de verzorging van de baby, borst- en flesvoeding en staat de kersverse ouders ook bij op psychosociaal vlak. Je wordt tewerkgesteld op de dienst materniteit, verloskwartier en neonatologie en werkt binnen een multidisciplinair team samen met gynaecologen, kinderartsen, kinesitherapeuten, diëtiste, verpleegkundige van Kind en Gezin, etc. 

De materniteit van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem is jaarlijks goed voor bijna 800 bevallingen. Het ziekenhuis beschikt over 5 arbeidsverloskamers specifiek ingericht voor onderwaterbevallingen en 19  kamers waar volop ingezet wordt op het comfort van moeder en kind. Via het eigen vroedvrouwenteam “Pas Thuis” wordt ook postnatale opvolging aangeboden.

Jouw talent

  • Je bent vroedkundige, een banaba in de pediatrie en neonatologie en/of opleiding lactatiekunde is een pluspunt, ervaring is een extra troef.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en houdt het hoofd koel in stressvolle omstandigheden.
  • Je stelt de patiënt voorop en maakt van kwaliteitvolle zorg een prioriteit.
  • Als rasechte team player draag je bij aan een toffe werksfeer en stel je je flexibel op.
  • Tot slot ben je bereid in shiften te werken.

Onze pluspunten

Wij bieden je een gevarieerde en boeiende functie, een vol- of deeltijdse werktijdregeling en een contract van bepaalde duur tot eind januari 2022. Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning, aandacht voor vorming en opleiding en een aangename werkomgeving.

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!