Deel deze job >

Verpleegkundige chirurgisch dagziekenhuis

Onbepaalde duur HBO5 of Ba Voltijds of deeltijds

Jouw uitdaging

Als verpleegkundige in de chirurgische afdeling van het dagziekenhuis geef je kwalitatieve zorgverlening op maat van de patiënt. Je assisteert bij ingrepen in de behandelzalen van het dagziekenhuis, zorgt voor de voorbereiding van de patiënt voor de operatie en observeert en verzorgt de patiënt postoperatief.


In het chirurgisch dagziekenhuis worden patiënten opgenomen voor een ingreep of onderzoeken met of zonder anesthesie. Deze patiënten mogen de dag van opname zelf het ziekenhuis verlaten. Om een korte opname voor de patiënt mogelijk te maken, wordt een vlotte doorloop doorheen zijn behandeltraject georganiseerd (opname 60 min voor de ingreep, kamertoewijzing na de ingreep, een korte trajectafstand en een vlot ontslagbeleid in samenspraak met de behandelende arts.) Hierbij wordt steeds maximale aandacht besteed aan discretie en patiëntgerichte zorg.

Jouw talent

  • Je bent verpleegkundige HBO5 of bachelor en hebt ervaring in acute ziekenhuissetting.
  • Je stelt de patiënt voorop en maakt van kwaliteitsvolle zorg een prioriteit.
  • Als rasechte team player draag je bij aan een toffe werksfeer en stel je je flexibel op.
  • Je neemt initiatief, past je vlot aan en bent stressbestendig.

Onze pluspunten

Wij bieden je een gevarieerde functie, een voltijdse werktijdregeling (min 80% mogelijk) en een contract van onbepaalde duur. Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning, aandacht voor vorming en opleiding, een aangename werkomgeving, een uitgebreide vakantieregeling en tal van extralegale voordelen.

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!