Deel deze job >

Verpleegkundige spoedgevallendienst

Onbepaalde duur Ba 100% of 80%

Jouw uitdaging

Om op de spoedafdeling te werken sta je best stevig in de schoenen. Je komt bij ons in contact met een diversiteit aan patiënten van allerlei leeftijden, met zeer uiteenlopende, vooral acute maar ook chronische ziektebeelden. We werken vaak samen met andere disciplines (huisartsen, thuiszorg, zorginstellingen, politie, brandweer, securit,...). Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die snel en adequaat reageert bij eerste hulpverlening, vlot omgaat met de technische apparatuur en aandacht heeft voor de belevingswereld van de patiënt en zijn familie. Je staat tevens in voor de uitvoering van interventies met de ziekenwagen en/of MUG.

Jouw talent

  • Je hebt een diploma bachelor verpleegkunde aangevuld met een BanaBa in de intensieve zorg en de spoedgevallenzorg. Of je bent bereid om de BanaBa te volgen.
  • Flexibiliteit, beroepsernst en sociale vaardigheden zijn essentieel om deel uit te maken van ons team.

Onze pluspunten

Wij bieden je een uitdagende jobinhoud, contract van onbepaalde duur, een voltijdse of deeltijdse werktijdregeling (minimum 80%). Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning, aandacht voor vorming en opleiding, een aangename werkomgeving.

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!