Deel deze job >

Arts-specialist in de psychiatrie

Psychiatrie

Jouw uitdaging

Momenteel zijn we op zoek naar een arts-specialist in de psychiatrie: u staat in voor psychiatrische raadplegingen alsook voor toezicht op de PAAZ bij gehospitaliseerde patiënten. 

De opnameafdeling (PAAZ) is een dynamische dienst met zeer gedreven en competent multidisciplinair team. Binnen deze 30 bedden tellende afdeling volgt u uw ‘eigen’ patiënten, dit in een evenredige verdeling met de 2 geassocieerde psychiaters. U draagt een aantal vaste halve dagen per week de psychiatrische permanentie in het ziekenhuis.

Naast het residentiële werk participeert u in de psychiatrische poliklinische activiteit van het ziekenhuis.

Jouw talent

  • Erkend arts-specialist in de psychiatrie
  • Bereid zijn in team te werken
  • Kwaliteitsgericht

Onze pluspunten

Wij hebben mogelijkheid voor deeltijdse of voltijdse tewerkstelling (een voltijdse tewerkstelling behelst 4 weekdagen), in associatief verband met de 2 stafleden psychiatrie. 

Er wordt – naast een vaste vrije dag per week – een ruime en flexibele vakantieregeling voorzien. Het ziekenhuis wordt ervaren als een werkgever met betrokkenheid op onze werking, en als een werkvloer met aangenaam klimaat. 

Bent u geïnteresseerd of wil u meer informatie betreffende deze functie? Neem dan contact op met Dr. Vossaert R, hoofdarts (09 364 84 32 of 0475 93 11 68) of met Dr. Diependaele S, diensthoofd (09 364 84 88 of 0478 34 93 48).

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!