Deel deze job >

Arts-specialist in de longziekten

Jouw uitdaging

Het AZ St-Elisabeth te Zottegem heeft een vacature voor een voltijdse arts-specialist in de Longziekten vanaf 1 januari 2023.

Het huidige team bestaat uit 4 longartsen. De dienst Longziekten beschikt over een slaaplabo met CPAP conventie voor diagnostiek en behandeling van slaapgebonden respiratoire pathologie – pleurale procedures - flexibele en rigide bronchoscopie - echo-endoscopie – zuurstofconventie – respiratoire oncologie – hospitalisatie en daghospitalisatie – opleiding stagiaire-artsen. Daarnaast staat de dienst ook in voor de gemengde heelkundige/internistische dienst intensieve zorg, in nauwe samenwerking met de collegae anesthesisten-intensivisten die  het heelkundige deel voor hun rekening nemen. Tevens wordt deelgenomen aan wetenschappelijke studies.

De dienst streeft hoog kwalitatieve zorg na met oog voor een patiënt gerichte aanpak, evidence based medicine en aandacht voor functioneren in groep.

U vervoegt de huidige equipe van deze arts-specialisten.

Jouw talent

U bent een in België erkend longarts met brede belangstelling in de algemene pneumologie : astma, COPD, oncologie, infectieziekten, allergie, ergospirometrie en somnologie.  Een erkenning als arts-specialist met bijzondere bekwaming in de Intensieve Zorg is een meerwaarde.

Collegae die hun opleiding in de komende periode nog moeten voltooien worden eveneens gestimuleerd om hun kandidatuur te stellen.

Onze pluspunten

Een contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 15 maanden.

Een fulltime functie met één recupdag per week.

Werkzaam als zelfstandig specialist in associatief verband, met duidelijke dienstafspraken en met verloning via een poolsysteem.

Evenredige participatie in het waarnemen van de wachtdiensten.

Innovatieve werkomgeving in een state-of-the-art middelgroot ziekenhuis met 333 hospitalisatiebedden, 4 bedden slaaplabo, 10 bedden medium-care en 12 bedden intensieve zorg.

U krijgt inhoudelijk boeiende en gevarieerde uitdagingen met ruimte voor initiatief en zelfstandigheid.

Een stimulerende werkomgeving waarin menselijke contacten en professionaliteit voorop staan.

Startdatum: 1 januari 2023.

 

Bijkomende informatie

Voor meer informatie of kandidaatstelling, neem gerust contact op met:

  • Dr. PhD. Linda Remels, Medisch Diensthoofd Longziekten, via Linda.Remels@sezz.be of 09 3648759.

 

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!