Collega's aan het woord

Laat je inspireren door één van deze SEZZ collega's.

Petra Medisch secretaresse

"Ik ervaar mij job als afwisselend, leerrijk en uitdagend. Tevens ben ik door de artsen zeer betrokken en krijg ik enorme waardering voor mijn werk."

Petra is medisch secretaresse op de dienst gynaecologie.

Hoelang werk je hier al in het AZ Sint-Elisabeth Zottegem? Werkte je steeds op dezelfde dienst ?
Tijdens mijn laatste jaar opleiding “Medical Management Assistent” heb ik stage gevolgd op de dienst gynaecologie. De dienst gynaecologie sprak mij van toen al enorm aan: gevarieerde taken, zelfstandig werken, goed functionerend team…

Ik werk hier sinds 22/11/2004.
Tijdens mijn eerste werkjaar alhier werkte ik 2 weken op de maand fulltime op de dienst gynaecologie. De andere 2 weken zat ik deels op gynaecologie en de resterende tijd deed ik secretariaatswerk voor andere dokters binnen het ziekenhuis o.a. voor de dienst Endocrinologie, Pediatrie, Oncologie,…

Welke score geef je aan je werkplezier?
Mijn score is 9,5/10. Mijn job op de dienst gynaecologie is een job die volledig beantwoordt aan mijn verwachtingen. Ik ervaar mijn job nog steeds als uitdagend, leerrijk en gevarieerd.

Waarom is het AZ Sint-Elisabeth Zottegem een fijne werkplek?
Ik ervaar mij job als afwisselend, leerrijk en uitdagend. Tevens ben ik door de artsen zeer betrokken en krijg ik enorme waardering voor mijn werk. Deze verschillende aspecten maken dat ik hier graag werk.