Werken aan je toekomst

Je bent student en verkent je professionele mogelijkheden? Bij het AZ Sint-Elisabeth kan je terecht voor een stage van enkele weken tot een jaar, al dan niet gekoppeld aan een afstudeerproject, eindwerk of thesis. Wij bieden jou de kans om kostbare ervaring op te doen en je volledig te ontplooien in je werkdomein. Als stagiair word je gezien als volwaardig teamlid en krijg je heel wat verantwoordelijkheden en leerkansen.

Ons stage-aanbod is zeer breed, naast mogelijkheden in het verpleegkundig, administratief en facilitair departement kan je ook als geneesheer-stagiair aan de slag. En wie weet, misschien hebben we na je studies wel de perfecte job voor jou! Een stage is dus de ideale manier om elkaar beter te leren kennen.

Wij stippelden verschillende trajecten uit voor de vierdejaarsstudenten van de Bachelor Verpleegkunde. Deze contractstages zijn een de ideale kans om de theoretische kennis om te zetten in de praktijk. en de sociale vaardigheden en samenwerking in een interdisciplinair team te ontwikkelen. Meer info over de verschillende trajecten vind je hier.

Indien de stageplaats via jouw school is geregeld, dan vragen wij je om het formulier onder 'Registratie toegekende stageplaats' in te vullen. Vraag je zelf een stageplaats aan, kies dan voor 'Nieuwe stageplaats aanvragen'. Lees bij het aanmelden zeker de onthaalbrochure goed door, je kan geen stage aanvragen zonder je hiermee akkoord te verklaren. Voor aanvang van stage dien je volgende documenten te uploaden:

• Formulier gezondheidsbeoordeling (vb idewe, mensura,...)

• Ondertekende werkpostfiche

• Ondertekend stagecontract

De werkpostfiche en risicoanalyse voor jouw dienst kan je langs deze link raadplegen en afdrukken om nadien getekend te uploaden.

Hierlangs vind je ook een document met enkele veelgevraagde gegevens van het ziekenhuis die je nodig kan hebben om je stagecontract verder aan te vullen.

Vragen over een stage?

Heb je nog praktische of andere vragen over stage lopen in het AZ Sint Elisabeth?