Deel deze job >

Projectleider Operational Excellence (m/v)

Onbepaalde duur 100%

Jouw uitdaging

Ben jij gedreven door procesoptimalisatie? Lukt het jou om deze vertaalslag excellent te maken in dienstverlening naar de stakeholders toe?
Lees dan zeker even verder want wie weet is dit jouw droomjob wel.

•    Als projectleider operational excellence ben jij de voortrekker van verschillende verbeteringsprojecten op vlak van procesverbetering binnen de 2 ziekenhuizen. 
•    Je coördineert projecten van A tot Z voor verschillende afdelingen, zowel binnen het zorgdepartement als voor de ondersteunende diensten (facilitair departement, financieel-administratief departement) waarvan de prioriteit bepaald wordt door het directiecomité.
•    Tijdens de implementatie van het project bewaak je de voortgang en stuur je bij waar nodig zodat het project opgeleverd wordt binnen de afgesproken deadline en het afgesproken budget. Je implementeert de analyses op de werkvloer.
•    Een greep uit jouw takenpakket : 

  1. doorvoeren van procesoptimalisaties binnen het zorgdepartement, 
  2. analyse van het huidige opname-en ontslagbeleid, 
  3. projectbegeleiding in het kader van infrastructuur-en bouwwerken, ...

Jouw talent

•    Je bent in het bezit van een Masterdiploma.
•    Ervaring in Lean en/of Operational Excellence is een sterk pluspunt.
•    Je bent sterk analytisch aangelegd en kan vanuit jouw analyse de nodige beslissingen maken.
•    Je bent leergierig en geïnteresseerd in onze sector.
•    Je bent hands-on en vertaald dit in jouw contacten met de werkvloer. Je weet als brugfunctie altijd een helikopterview te behouden over je project.
•    Je bent kritisch ingesteld en durft zaken in vraag stellen, met oog voor efficiëntie.
•    Je bent communicatief sterk, hebt een pragmatische en proactieve aanpak en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen om de vooropgestelde doelstellingen te bereiken.
 

Onze pluspunten

Wij bieden je een gevarieerde functie, een voltijdse werktijdregeling en een contract van onbepaalde duur. Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning met extralegale voordelen zoals groeps- en hospitalisatieverzekering, tussenkomst woon/werkverkeer, 25 verlofdagen, voordeeltarief in het bedrijfsrestaurant en gratis parking.

Bijkomende informatie

Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv graag via onze jobsite www.sezz.be/jobs. 
De selectieprocedure bestaat uit selectiegesprekken met Human Resources en Directie. 
Deze vacature kadert binnen het samenwerkingsverband ZoRg waardoor je op beide locatie zou inzetbaar zijn (Zottegem, Ronse) 

Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met Nicole Vanderlinden, Directeur Personeel en Organisatie ,  T. 09 364 83 91. 
 

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!