Deel deze job >

Verpleegkundige intensieve zorgen

Onbepaalde duur Ba verpleegkunde/Banaba Voltijds of deeltijds

Jouw uitdaging

Op de dienst Intensieve Zorgen verblijven zowel postoperatieve patiënten als patiënten met internistische problemen die intensieve observatie en/of behandeling nodig hebben. De afdeling bestaat uit 12 eenpersoonskamers en beschikt over hoogtechnologische apparatuur zodat een continue bewaking van de vitale organen gewaarborgd wordt. Werken op deze afdeling vormt een aparte uitdaging: het contact met patienten, artsen en famileie is heel intens. Het bestaande team zoekt een gemotiveerde collega die instaat voor de zorg en observatie van de patiënten.

 

Jouw talent

  • Je beschikt over een bachelordiploma verpleegkunde en bent in het bezit van de bijzondere beroepstitel spoed en intensieve zorgen of je bent bereid deze te volgen.
  • Je stelt de patiënt voorop en maakt van kwaliteitsvolle zorg een prioriteit.
  • Als rasechte team player draag je bij aan een toffe werksfeer en stel je je flexibel op. 
  • Je neemt initiatief en weet ook onder druk het hoofd koel te houden.
  • Tot slot ben je bereid in shiften te werken.

Onze pluspunten

Wij bieden je een gevarieerde en boeiende functie, een voltijdse of deeltijdse (min 80%) werktijdregeling en een contract van onbepaalde duur. Dit aanbod wordt uitgebreid met een marktconforme verloning, aandacht voor vorming en opleiding, een aangename werkomgeving, een uitgebreide vakantieregeling en tal van extralegale voordelen.

Heb je nog vragen?

Ons team helpt je graag verder!